Rólunk

A Batmobil Kft. 2004. áprilisában alakult családi vállalkozásként, mint használt-motor kereskedés és szerviz.

2005 januárjától a Yamaha Motor Hungáriával sikeresen megkötött szerződés szerint megkaptuk a Yamaha motorok forgalmazásának jogát. Több féle helyi és regionális rendezvényen vettünk részt, mint támogató cég, ezáltal is beilleszkedve a város és régió vérkeringésébe. A tágabb, Budapest-Balassagyarmat közötti régióból hozzánk látogató, nemcsak „Yamaha-s” ügyfeleink számára a márka-független szerviz-háttér jelent hatalmas vonzerőt. További, a számunkra is rendkívül fontos szempont, hogy az érdeklődő ügyfelek szalonunkban családias légkörrel, gyors és barátságos kiszolgálással találkozzanak.

Mára a Yamaha motorok hivatalos márkakereskedését nem áll módunkban sajnos tovább működtetni, viszont a megszerzett tudásunk így kedvezőbb áron tudjuk a motortulajdonosok szolgálatába állítani. Sőt!
Motorkerékpárokon kívül akkumulátorok, alkatrészek és kiegészítők értékesítésével is foglalkozunk, illetve megkezdődődött a vízi termékek  -csónakok, csónakmotorok, Jet-ek- értékesítése is. Cégünk szeretettel várja új és leendő partnereit, akik számára fontos a megbízhatóság és minőség mellet a sokrétű szakértelem és kiváló ár.